keskiviikko 23. syyskuuta 2009

PajanART-haasteen a)-kohdan kirjekuorikortti olikin taas meikäläiselle ihan uusi aluevaltaus - joten pitihän sitä kokeilla sitten. Tässäpä tämä, puolelta jos toiseltakin:- Olinkin odottanut, että pääsisin käyttämään tämän 2-puolisen paperiarkin tällä tavalla kokonaisena, kun toisella puolella oli noin komea kukkapuketti. Päälle pari printattua leikekuvaa (ja pitihän sinne taas tuota nuottiviivastoakin leimata, ihan pikkuisen), sisään koristuksiksi kiltsuja. Alakulmat muotoilin leikkurilla. Sopii klikkailla kuvia suuremmiksi, jos tahtoopi :).

Ja b) kohtaan Pariisi-aiheinen ATC, "Bonjour" (lähti Sailalle):

6 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Aivan ihania molemmat,tykkään:)
Kiitos osallistumisesta!

Anne S. kirjoitti...

Ompas ihanaa tuo kasipuoleinen paperi, ja tähänhän se sopii just eikä melkein! Ja korttikin on hieno, tykkään tottakai :)

Pitsihame kirjoitti...

Kirjekuori on tosi hieno. Tuo atc-kortti on minun silmään niin ihana, että, ettäs se sit onkin;))

Ritu kirjoitti...

No niin, täällä sitä taas löytyy silmiähivelevän ihania kortteja. Tuo kirjekuori on ihan huippu, niin mahtavaa paperia ja kaikki muu koristelu on onnistunut ihan nappiin. Pariisi-korttikin on ihanan hehkeä.

Saila kirjoitti...

Kauniita kumpikin!

Ritu kirjoitti...

Tosi mielelläni vaihdan kanssasi ne kolme korttia ! Ovatko sinulla vapaina "Gypsy", "Hold on tight" ja "Wintage Woman" ? Mitkä tahansa muutkin kortit kyllä käy, sun korteissasi on aina niin paljon mielenkiintoisia ulottuvuuksia ! Kiva juttu :)