torstai 12. marraskuuta 2009

Askarteluun

Kerroinhan eilen, että Mimikolta saatu yllärilähetys herätti hiukan sisustustarpeita. Eipä sen puoleen, kirjoituspöytää olin jo muutenkin tuumaillut. Tein eilen tämän:
Kirjoituspöytä on taas näitä minun aaltopahvikyhäelmiäni. Nyt laitoin huvin vuoksi tuota kivimaalia pintaan, ja pöytätasosta tuli ihan samannäköinen kuin meidän harmaagraniittiset keittiötasot :).
Nupit ovat taas nuppineuloilla kiinnitettyjä pikkuhelmiä.
Sain Mimikolta nuo minivärikynät ja värityskirjan, joten piti tehdä kirjoitusalusta, ettei nukketalon mahdollinen pikkuväki (perheen koostumusta ei ole vielä lukkoonlyöty) sotke paikkoja.
Kirjoitusalustan tein ihan vain mustasta paperinpalasta, johon liimasin vanhoista hanskoistani säästämäni ruskean nahkatilkun, ja reunoille ynnä kulmiin mustat tereet.

3 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Tosi makee pöytä!! Just näin jossain kivan ohjeen kirjoituspöydän tuolista...Siinä tuolin jalat oli tehty "pitsapöydästä", pienestä muovisesta jutusta, joka laitetaan pitsan keskelle, ettei täyte tartu pitsalaatikkoon ?? Ei meilläpäin semmoisia pitsan päällä saa,vaan täytteet on aina somasti pahvikannessa... täytyy varmaan käydä amerikoissa tilaamassa pitsa :D

Villiviini kirjoitti...

Ihailua oikein tulvii täältä sinne teidän kulmille. Teet tosi huolellista työtä. Muuten, mimmoiset ovat työkalusi? Minulla on toistaiseksi sakset ja mattoveitsi, mutta tulossa on japanilainen saha, joka kuulemma on tosi nappi vehje.

Armiida kirjoitti...

Aivan mahtava pöytä, kyllä nyt kelpaa nukkeperheen siinä askarrella.Tuo kirjoitusalustakin on niin hieno. Tuommoista minäkin sitten joskus puuhastelen, kun omistan elämäni ekan nukketalon (haave vain), nyt on tehtynä kenkälaatikkohuone nalleilla:)