keskiviikko 11. marraskuuta 2009

Olipas hauska ylläri :D!

Nyt on meidän nukkekodeissa lautasia, kirjankansia ja lankakeriä, kun Mimiko lähetti mulle ylläripostin: Ja herkänkaunis korttikin oli mukana: kiitos!
Heti, kun tytteli tuli koulusta, laitettiin kamat jakoon: näillä on tosiaan varmasti käyttöä! Tyttö huokaili ihastuksesta erityisesti nähdessään nuo pikkuruiset hammas-/coctailtikkukynät :).
Nyt tarttis vaan väsätä lautashyllyä lautasille, lankakoreja kerille, kirjahyllyjä, että saisi ruveta kokoamaan kirjoja, ja kirjoituspöytäkin tarvitaan, että saadaan askartelutarvikkeille oma soppi. Näemmä on nukkeasukeilla samat harrastukset kuin meikäläisellä!
Jaa-a, hajuvesi- yms. minipulloja tuli kanssa komea kokoelma... (No, niitähän on meikäläiselläkin, vaikkei isommin tule arjessa tuoksuja suihkauteltua.)

Kiitos vielä kerran kertakaikkiaan mieltä piristävästä ylläristä!

2 kommenttia:

Anne S. kirjoitti...

Voi hyvänen aika miten paljon kaikkea ihanaa!!! WAU!!! Ihan silmät ympyräisenä katselen 8D !!
Ihana postipäivä sinulla, ja tytölläsi!
Vai miehistä kalenteria......öööö...no jos sitten tekisit oman "nukkiksen" Semmoisen missä onkin poikien juttuja, vasaroita ja sahoja ja skeittilautoja ja muuta hauskaa... ;)

Mimiko kirjoitti...

Kiva, että tykkäsitte :)
Ne omituiset (?) pahvisuikaleet (pari näkyy kuvassa, pussissa lautasen edessä) on korttipohjia ja se paperipinkka vyötteellä on skräppipaperia. Liimakin näkyy onneksi tulleen mukaan ;D