keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Pääsiäisen odotuksessa

Kun näin Pitsihameen sivuilla ATC:n, jossa oli vanha ompelukone, niin pitihän sitä mennä vaihtoa ehdottamaan. Tänään tuli postia:
ATC:t vasemmalta oikealle "Perhonen", "Days Gone By..." ja "Ompeluksia".
Ja vielä keväisenkaunis pääsiäiskortti ja, ohho, mikä ylläri: ihanat, herkullisenväriset silmukkamerkit (vai ovatko ne sellaiset? Kävisivät toki vaikka kännykkäkoristeiksikin.) Eipä ole tullut itsele mieleen huovuttaa helmiä silmukkamerkkeihin, mutta se voisikin olla hyvä ajatus. Sillä tavalla merkeistä tulisi kevyempiä. (Nyt taisi iskeä inspiraatio...)

Kiitos, Pitsihame, kauniista, upeasta vaihtopostista!
Kivat pääsiäistervehdykset ovat tulleet myös Marelolta (vasemmalla oleva kortti, joka on tehty Marelon ristipistoileman lampaan valokuvasta) ja Ritulta, tuo oikeanpuoleinen:
Sydämellinen kiitos: tämmöiset piristävät ihan mahottomasti mieltä!

2 kommenttia:

Pitsihame kirjoitti...

Otin pois nyt sen "sanavahvistuksen", en muistanut, että se on siellä. Kyllä mua nauratti se sulle osunut s-vahvistus :D
Kännykkäkoruja ne on, mutta voihan niitä käyttää muuhunkin tarkoitukseen. Joku laittoi tommosen lapsen takin vetskariin.
No nii! Aivan suunnattoman ihania pieniä juttuja sain sulta upeitten korttien lisäksi! Ja en kyllä mitään hajua huomannut. Kaikki oli yhdessä "paketissa" ja ehjänä :)

Kiitos ja halaus :)

Pitsihame kirjoitti...

Vielä!
Tein niitä k-koruja urakalla 1,5v sitten. Kiva tehdä!
Mun pitää tutustua tuohon ä-v-tarrakirjailuun, ihan ulkona olen...