tiistai 17. elokuuta 2010

Postia, saatuna ja itse tilattuna :)

Kiitokset Salaiselle Koukussa Kortteihin -Ystävälle kauniista postista:Nuo tarranauhat ovat aina ihan lemppareitani, kun ei tarvitse kiinnitellä teippejä erikseen :). Ostin joskus kanssa tuota samaa keijusettiä, mutta käytin paketit loppuun, joten ehdottomasti tulivat tarpeeseen nämä nauhat. Ja kukat ovat tosi ihanan väriset!
Oikein hävettää, että ehdin jo huolehtia, onkohan posti mahtanut hukkua matkalla, *nolo*. Sain jonkinmoisen "kammon" silloin, kun ristipistovaihdoissa osui 2 semmoista tapausta ihan peräjälkeen.
Sitäpaitsi kesäposteljooni on kuljettanut laatikkoomme naapurin laskuja (ja Maaseudun Tulevaisuutta :D), joten miksei hän tekisi virheitä toisinkinpäin...
Mutta ei huolta, ei hättää, posti tuli perille :).

Mm. vatsatautiepidemia ja pojan hammaslääkärihuolet ovat vetäneet mieltä vähän matalalle. Niinpä minä "lohrun" itseäni shoppailemalla jotain piristävää. Askarteluvarastoakin olen vähän kasvattanut, vaikka enemmät ostokseni olenkin tehnyt tuolla käsityöpuolella. Leimasinvarastoani paisutin näillä tipujutuilla:
- Vaikkei olekaan tullut paljoa leimailtua viime aikoina. (Kuistin askartelunurkkauksessa taitaisivat vieläkin musteet kuivua tyynyihinsä, kun auringossa siellä on päivisin TOSI lämmintä.) Mutta eiköhän sitä taas syksyn tullen jotain. Nyt, kun yöt viilenevät, alkaa lämpö vähitellen tasaantua.
Sitäpaitsi nuo tipileimasimet houkuttelivat siitäkin syystä, että mietin kuvioiden mahdollisuutta kirjontakäytössä. Saas nähdä, tuleeko toteutettua jotain siitä aiheesta...

1 kommentti:

annifanni kirjoitti...

Lämmin kiitos postista. Pidän kortistas, ihana ,taitava ja taiteellinen.
Mukavia askarteluhetkiä sinne *pappilaan*