maanantai 13. syyskuuta 2010

Parit kortit

Editoinpa tässä tätä vanhaa postaustani, niin tulee tuo vaihto kokonaisuudessaan samaan julkaisuun...
Mutta ensin sateisen syyspäivän joulukortti:
Simppeleistä simppelein, mutta/siksi mukava tehdä. Leiman olen saanut vaihdossa ja värittelin sen räväkästi ProMarkereilla, kun korttipohjakin on tuommoinen voimakkaanvärinen. Nyt minulla taitaa olla jo 3 joulukorttia koossa ensi jouluksi :D.
Ja kuten jo aiemminkin ylistin, Leilan reseptikorttivaihdot ovat ihan mainioita!
Viimekertainen reseptihän oli: avain, ruskeaa, runo/aforismi, kello, postimerkki ja näyttelijä. Minä sain lähettää tämän kortin Ritulle:
En voinut vastustaa Roineen sisaruksia, Eilaa ja Eskoa, Eilan ja Rampen roolissa (Nopolan Eila ja Rampe -kirjat). Tämmöistä Tampereen naapurissa asuvaa kovasti puhuttelevat ne! Tuossa jo Ritulle kirjoitinkin, että olisin voinut nimetä kortin "Tontut"-nimellä, mutta kai se olisi ollut liian osoittelevaa. Varsinkin, kun Eilan ja Rampen tonttuiluihin on mahdottoman helppo samaistua.
Ja tuo "aforismihan kuuluu":
Life is a big beach party
... and I've got sand
in my shorts.
(Ja tuo värssykin on kolahtanut siitä asti, kun joskus ostin ko. leimasimen Mimikolta - näin minäkin elämän(i) tiivistäisin :).)

Ja minähän sain Anne S:n tekemän ihanan taiteellisen, huolelliseksi kokonaisuudeksi suunnitellun kortin:
Chaplin on kyllä oivallinen näyttelijävalinta! Ressu näyttää olevan rullaluistelemassa siinä, ja hullusti on käynyt :).
Kiitos, Anne, ihanasta kortista!

9 kommenttia:

Leila kirjoitti...

Aivan mahtava kortti!!! Kaikki elementit sopivat niin hyvin.
Hyvää viikonloppua Outi sinulle.

Ritu kirjoitti...

Onpas Anne ollut taas kekseliäs. Niin maan mainio kortti.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kiva kortti

Ritu kirjoitti...

Waude wau, miten mieluisan ja IHANAN kortin sain sinulta, lämmin kiitos !!! Ihanaa, että oli just nuo näyttelijät, kun vanhat kotimaiset on mun suosikkeja. Mutta mistä oot tilannut/osatnut noita avaimia ? Kiitos, kun raaskit mulle sellaisenkin vielä lisukkeena laittaa ja kiitos kaikista älyttömän ihanista muistakin lisukkeista. Kivaa syksyn jatkoa sulle !

Ritu tuas kirjoitti...

En oo Nopolan Eilaa ja Rampea lukenut, eikä taitas sikäläisen murteen lukeminen kovin sujuvasti savolaiselta sujuakaan :) Mut Likan ukon tutkimuksiin voisin ruveta koekaniiniksi, eiks se oo joku onnellisuustutkija. Mä oon nimittäin ihan suht onnellinen tätä nykyä:)

Leila kirjoitti...

Kyllä tuo sinunkin tekemä reseptikortti on niin kertakaikkisen hieno ja mahtavat jutut valitsit kaikkiin elementteihin, niinkuin Roineen sisarukset!!! Ei voi kun huokailla ja ihailla.
Hyvää viikkoa sinulle Outi.

Anne S. kirjoitti...

Charlie taitaa olla meikäläisenkin ihanne?? Kai sitä sitten tykkään mykistä naurattavista ukkeleista :D

Anne S. kirjoitti...

:D:D ARVAAS MITÄ, mullakin on semmoinen !!! ( voi kyllä olla, ettei raukkaparka SAA sitä suunvuoroa, akkavallassa kun joutuu asumaan...)

serja kirjoitti...

Moikka!Miun blogista löytyis siulle tunnustus:)